Seminer/Uzmanlık alan /Dönem Proje Konularının SDÜNET Sistemine Girişlerinin Yapılması (GÜNCEL)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Seminer/Uzmanlık alan /Dönem Proje Konularının SDÜNET Sistemine girişlerinin yapılması bu döneme mahsuz 20 Kasım 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin Seminer konusu girişi Öğrenci Bilgi Sistemine öğrenci tarafından sistem üzerinden yüklenmeli ve danışman tarafından sistem üzerinden onaylanmalıdır.

Sisteme SDÜNET Sistemi üzerinden “SDÜ Forms" seçeneği kullanılarak “Dönem Projesi”, “Seminer” ve “Uzmanlık Alan” derslerine yönelik doküman yükleme, belge oluşturma, düzenleme, yorum yapma ve onaylama işlemlerine yönelik gerçekleştirme süreçlerinin yer aldığı kullanım kılavuzu aşağıda yeralmaktadır.

Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

Ayrıca sisteme yüklenen Seminer Ders konusuna ilişkin bilgileri Enstitü Müdürlüğü/Anasanat Dalı Başkanlığına teslim edilmek üzere "Seminer Ders Konusu Belirleme Formu" doldurulması gerekmektedir.

Seminer Ders Konusu Belirleme Formu için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 09/10/2023