Enstitümüz Tarafından Müdür, Müdür Yardımcıları ve Enstitü Sekreterleri ile İdari, Mali ve Hukiki Sorumluluklarımız Konulu Eğitim Gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi Kurulması ve Kalite Komisyonu Çalışma Usul ve Esaslarına ilişkin Yönerge'nin 8. maddesi uyarınca kalite çalışmaları kapsamında Enstitümüz tarafından 03.05.2024 tarihinde Güzel Sanatlar Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Su Enstitüsü Enstitü Müdür ve Müdür Yardımcıları ile Enstitü Sekreterlerinin katılımıyla eğitim gerçekleştirildi. Sosyal Bilimler Enstitüsü toplantı salonunda Üniversitemiz Hukuk Müşavirliği avukatlarından Av. Abdullah ABALI tarafından söz konusu eğitimde katılımcılarımıza "İdari, Mali ve Hukuki Sorumlulukları" konusunda sunum yapılarak detaylı bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 07/05/2024