Af Başvurusundan Bahar Dönemine Kaydı Yapılan Öğrencilerin Dikkatine

Af başvurusundan bahar dönemine kaydı yapılan öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemi'ne SDÜNet üzerinden öğrenci numarası ile giriş yapabileceklerdir. Aşağıdaki bağlantıda bulunan bilgileri doldurup öğrenci numaralarını öğrenebilirler.

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş işlemleri ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

Af başvurusundan bahar dönemine kaydı yapılan öğrencilerin 25 Kasım 2022 tarihine kadar danışman tercihlerini yaparak Anasanat Dalı Başkanlıklarına Danışman Belirleme Formlarını doldurup iletmeleri gerekmektedir.

Forma ulaşmak için tıklayınız.

Af kapsamında başvuruda bulunan 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine kayıtları yapılan öğrencilerimizin Öğrenci Bilgi Sisteminde fotoğraflarının ve bilgilerinin (iletişim bilgileri) güncellenmesi; sistemdeki fotoğraflar kimlik basımında kullanılacağı için fotoğrafları eksik olan öğrencilerin fotoğraflarını eklemeleri diğer bilgilerinde değişiklik olanların da bilgilerini 30.11.2022 tarihine kadar güncellemeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 22/11/2022