Nevruz Etkinliği

Nevruz Etkinliği kapsamında 20-21 Mart 2022 tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü, Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÖRKAM), Somut Olmayan Kültürel Miras Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOKÜM), Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (TESAUM) ile Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu işbirliği ile "Nevruz" konulu etkinlik yapılacaktır.

Etkinliğe davetli konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÖRKAM) Müdürü Doç. Dr. Fatih USLU, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÖRKAM) Müdürü Prof. Dr. Mehmet AK, Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi / Tarih Bölümü / Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa GÖKÇE, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Tarih Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Mustafa ÖZBAŞ, Mersin Üniversitesi Rektörlük Türk Dili Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Döndü CAN katılacaktır.

Etkinliğimiz herkese açıktır.

Yayın Tarihi: 18/03/2022