Güney Kariyer Fuarı 2020 (GÜNKAF 20)

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve 14 üniversitenin paydaşlığında düzenlenecek Güney Kariyer Fuarı (Günkaf’20) 16-17 Mart 2020 tarihlerinde Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecektir.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan öğrencilerimizin ve mezunlarımızın iş ve staj başvuruları başta olmak üzere kariyer planlama ve geliştirme sürecinde faydalanabileceği ve fuara katılım kayıtlarının alınacağı “Yetenek Kapısı” platformu üniversitelerimiz hizmetine sunulmuştur.

Fuara katılım kayıtları www.yetenekkapisi.org adresinden yapılabilecek olup duyuru afişi ve katılım kayıt aşamalarına buradan ulaşılabilir.

Fuar Duyuru Afişi

Fuara Katılım Kayıt Aşamaları