18 Ocak 2020 Cumartesi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Seçilebilecek Dersler

20 Eylül 2019 Cuma 15:29 tarihinde eklendi | 387 defa okundu

Enstitümüz sayfasında "Öğrenci İşleri" menüsü altında "Dönem Dersleri" isimli yeni bir sekme oluşturulmuştur. Her dönem yenilenecek olan bu sekmede 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz öğrencilerinin seçebilecekleri dersler liste olarak verilmektedir. Öğrencilerimiz, öğrenci bilgi sistemi üzerinden listede belirtilen dersler içerisinden ders seçimi yapabileceklerdir. Listede verilen dersler dışında ders seçen öğrencilerin ekle-sil haftası içerisinde ilgili dersin yerine listede verilen derslerden seçmeleri gerekmektedir.

04SAT6247 kodlu Sanatta Araştırma Yöntemleri ve Etik dersi zorunlu bir ders olup tüm öğrencilerin ders döneminde bu dersi bir kez almış olmaları gerekmektedir.